Sistem Solar

redu_gactura_2

 

Un Sistem Solar  fotovoltaic lucreaza folosind un numar de panouri fotovoltaice,care in mod normal sunt instalate pe acoperis. Fiecare panou solar este confectionat din cellule fotovoltaice. Acestea deobicei sunt facute din straturi subtiri de silicon si  au aspectul unei  placi albastre sau neagre

Cand lumina , in timpul zilei ,atinge  celulele unui  Sistem Solar, aceastea creaza un camp electric.Cu cat Soarele este mai stralucitor cu atat mai multa electricitate este produsa.

Currentul continuu produs este directionat intr-un invertor, care il transforma in curent alternativ pentru uzul dumneavoastra.

Daca aveti un Sistem Solar instalat acasa,el automat va alimenta cu energia generata  dispozitivele casnice, astfel o mare cantitate de energie consumata in timpul zilei  va fii gratuita.

In timpul noptii, sau daca folositi ,mai multa energie decat produceti,furnizarea de energie se va face din reteaua nationala.

Veti sesiza oricare intrerupere sau schimbare –doarprin  facturi mult mai mici.

Pentru a reduce pe cat este posibil consumul curentului electric din reteaua nationala, este bine sa folositi aparatele casnice  cum ar fii masina de spalat vase, masina de spalat rufe, in timpul zilei. Sistemul nu poate stoca energia electrica , astfel ,daca produceti mai mult decat folositi in timpul zilei, orice surplus va fii injectat in reteaua nationala pentru consumul altora.

Investitia intr-un  Sistem Solar  este  minunata  pentru viitor.Nu numai sa va ajute sa economisiti la facture de energie electricasi protejandu-va impotriva scumpirilor pretului energiei electrice,, el va genera si un castig     acordat de catre govern  producatorilor de energie electrica din surse  regenerabile.

 

 

 

 

 

 

S-ar putea sa te intereseze si:

Este necesara autorizarea instalatiilor fotovoltaice?

SERVICII DE PROIECTARE SI ELABORARE  A DOCUMENTATIEI NECESARE PENTRU INSTALAREA UNEI CENTRALE FOTOVOLTAICE

Kit fotovoltaic On Grid de 4 KW- orizontal,

  Kit fotovoltaic On Grid de 3 KW- orizontal,

  Kit fotovoltaic On Grid de 2,5 KW- orizontal,

Kit fotovoltaic On Grid de 2 KW- vertical,

Kit fotovoltaic On Grid de 1,75 KW vertical,

  Sistem Solar,

  Cum functioneaza ?,

  Este casa mea adecvata?,

Alegeti panourile potrivite

De ce investesti in sisteme solare,

De ce productie proprie de ekectricitat

PANOURI FOTOVOLTAICE

LEDURI

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

​Panouri​ fotovoltaice​ ​cu cel mai bun randament al investitiei ​ produc energie electrica la umbra, cand plou​a, e ceata, ​testate la grindina de 45mm- panouri fotovoltaice preturi bune de la SOLARWATT cu 30 ani garantie performanta de 87%, 5 ani Asigurare completa la riscuri pentru tot sistemul. Sisteme fotovoltaice dintr-o singura sursa 100% GermaniaDetalii
+ +