StecaGrid SEM- Smart Energy Manager

PEnergy manager, Unvertoare solare, Zero energie in retea

Energy manager, Invertoare solare, Zero energie in reteaa

 

Energy manager, Invertoare solare, Zero energie in reteaSave

Energy manager, Zero energie in retea

Descriere

Soluția de gestionare a debitarii energiei in retea Sero energie in retea

StecaGrid SEM(SMART ENERGY MANAGER) oferă diferite opțiuni de realizare a managementului debitarii energiei in retea pentru un sistem fotovoltaic. Se poate conecta un receptor de control de la operatorul rețelei de distribuție. Debitarea energiei in punctul de racordare la rețea poate fi limitată la o valoare reglabilă sau semnalul de comandă si control poate fi comutat la ieșirea releului. Până la zece invertoare pot fi conectate la StecaGrid SEM prin interfața RS 485.

Cea mai ușoară instalare

Sistemul StecaGrid SEM poate fi instalat în dulapul de comutare chiar lângă receptorul de comandă. Carcasa are o dimensiune tipică pentru dulapurile de comutare și poate fi montată pe o șină de protecție. Alimentare directă la 230 V. Nu este necesară o priză de la adaptorul de rețea sau o sursă externă de curent continuu.

Toațe invertoarele StecaGrid conectate pot fi accesate printr-o interfață USB de pe StecaGrid SEM. Conectarea la un PC este posibilă printr-un cablu USB standard. Interfața se află pe partea frontală a carcasei - nu este nevoie să scoateți capacul dindulapul de comutare.

Caracteristicile produsului

 • Montare pe perete cu șină de protecție
  Design compact și robust al produsului
  Fara zgomot și fără emisii
  Fără întreținere
  Actualizarea firmware-ului este posibilă
 • Monitor
 • 4 LED-uri arata starea de funcționare
 • interfeţe
 • Steca RS-485
 • Opțiuni
 • Poate fi conectat la un data loger
  Certificate
  Compatibil cu standardul european CE
  Made in Germany
 • Conform standardelor europene (CE)
  Facut in Germania

You may also like...

​Panouri​ fotovoltaice​ ​cu cel mai bun randament al investitiei ​ produc energie electrica la umbra, cand plou​a, e ceata, ​testate la grindina de 45mm- panouri fotovoltaice preturi bune de la SOLARWATT cu 30 ani garantie performanta de 87%, 5 ani Asigurare completa la riscuri pentru tot sistemul. Sisteme fotovoltaice dintr-o singura sursa 100% GermaniaDetalii
+ +