Invertor Hibrid Dublu MPPT SK-SU3000, 3700, 5000

Cu un invertor standard om grid,o gospodarie va fi alimentata cu energie electric a din sistemul fotovoltaic cu putin sub 25% din energia produsa, restul fiind exportat in reteaua de utilitati publica Cu un invertor hibrid Solax X-hibrid, “auto-consumul” poate crește la peste 80%, oferind beneficii atât financiare cat si practice proprietarilor sistemelor fotovoltaice.

Servicii post-vânzare

Odată ce invertorul este operațional, Splax ofera paceservicii de garantie ce ofera linistea clientilor sai, datorită echipei excelente pentru servicii și suporttehnic. garanțiile pot fi selectate într-o manieră modulară. Repararea se asigura în termen de 48 de ore și înlocuirea în termen de 72 de ore în toată Europa și zona Australasia.

asigurare chubb

Asigurarea Chubb minimalizează riscurile și garanțeaza serviciile dvs. post-vânzare.

 

 

 

Descarca

Fisa tehnica

Asigurare

 

 

 

 

certification

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

​Panouri​ fotovoltaice​ ​cu cel mai bun randament al investitiei ​ produc energie electrica la umbra, cand plou​a, e ceata, ​testate la grindina de 45mm- panouri fotovoltaice preturi bune de la SOLARWATT cu 30 ani garantie performanta de 87%, 5 ani Asigurare completa la riscuri pentru tot sistemul. Sisteme fotovoltaice dintr-o singura sursa 100% GermaniaDetalii
+ +