Panouri fotovoltaice cu cea mai mare stabilitate, durata de viață și cele mai bune randamente

Panouri fotovoltaice cu cea mai mare stabilitate, Panouri fotovoltaice cu cea mai mare stabilitate, durata de viață și cele mai bune randamente

Folosind straturi subțiri de sticlă de 2 mm ca strat superior și inferioar, pentru panouri fotovoltaice  Vision 60P SOLARWATT a creat panouri solare extrem de robuste și rezistente la influențele mediului. Celulele solare sunt astfel protejate în mod optim, iar sistemul fotovoltaic oferă cele mai mari producții timp de cel puțin 30 de ani – garantat de producător.

Pe lângă longevitatea modulelor, alți factori joacă un rol important în eficiența economică. Panourile din sticlă SOLARWATT Vision 60P oferă randamente foarte mari datorită transmisiei ridicate a luminii și efectului antireflexie al sticlei. În plus, sunt extrem de rezistente la randament pe perioade lungi de timp, pierderea de energie este minimă.

SCUTUL complet SOLARWATT

Clienții beneficiază de o protecție completă SOLARWATT timp de 5 ani pentru panourile fotovoltaice sticlă sticlă – o asigurare pentru sistemul fotovoltaic complet, care nu numai că protejează împotriva pericolelor generale, cum ar fi deteriorarea intemperiilor, dar și  împotriva deficienței de prodcere a energiei . De asemenea, o garanție de performanță pentru 30 de ani și produs este inclusă. Acest lucru garantează că Panourile fotovoltaice sticlă syicla asigură încă cel puțin 87% din puterea nominală chiar și după 30 de ani de funcționare.

-Diferite teste, cum ar fi testul de grindină de 45 de milimetri sau testul cu ciclu de căldură la rece, au confirmat calitatea excepțională a modulelor de sticlă SOLARWATT.Vision 60P

You may also like...