Cum optimizezi autoconsumul cu sisteme fotovoltaice hybrid cu stocare

Energia solară este bună. Sisteme fotovoltaice hibrid cu stocare a energiei sunt mai bune!
Energia solară este o soluție curată. Modulele solare din sistemul fotovoltaic primesc energir solara nelimitat și o transforma în energie electrica cu ajutorul invertorului solar. Cu toate acestea o gospodărie standard, poate utiliza numai o cincime din energia solară generată în mod direct, ceea ce înseamnă auto-consum de 20%. , Surplusul energiei solare este transferat in aceste condiții în rețeaua publica(in cazul cpmtractelor de racordare ON GRID a kitului fotovoltaic)

Energie solară și cum se optimizarea consumului

Reducerea,eliminarea stimulentelor sau pretul platit pentru energia solara transferata in reteaua publica in scadere, au condus la o regândire a sistemelor fotovoltaice cu privire la utilizarea energiei solare. Pentru case particulare și întreprinderi mici, optimizarea auto-consumulului este în prezent mult mai eficient decât pur și simplu alimentare cu energie solară a rețelei publice. O varianta mai buna: Stocati energia solară și folosiți-o cand Soarele apune. Cu sisteme fotovoltaice hibrid , puteți stoca până la 70% pentru consumul propriu. Banii economisiti sunt mai multi decât stimulentele dun feed-in, mai mult costurile intiale si timpul de instalare se reduc drastic, ne mai avand nevoie de Autorizatii si Avize de racordare, contoare cu dublu sens. Totul se instaleaza in interiorul proprietatii.

 

 

 

 

 

 

...

 

 

 

...

 

Cum crești auto-consumul până la 70%?

Secretul din spatele acestei cresteri este ușor de explicat: sistemul va stoca energie solară excedentara care nu este utilizata în mod direct în baterii cu ajutorul invertorului hibrid ,pe care o veti utiliza când soarele nu strălucește. Auto-consumul energiei solare poate fi optimizat de multe ori folosind invertoarele specializate hibrid. Excesul de energie solară neutilizat în mod direct se va stoca in baterii cu gell deep cicle sau baterii litiu-ion pentru a fi utilizata atunci când soarele nu strălucește.

Auto-consum optim cu stocare in baterie.

Acest sistemfotovoltaic hibrid eficient de stocare mareste cantitatea energiei solare captate,facand posibil auto-consumul de 70%. Instalarea unui kit fotovoltaic hibrid/autoconsum se amortizeaza mult mai rapid și te face independent de creșterea prețurilor la energie. Nu întârzia. Ia-ti rămas-bun în cele din urmă de la furnizorii de energie și compara prețurile. Alege pentru Kituri fotovoltaice pentru autoconsum AmarSOlarEnergy

 

 

 

 

 

..

 

 

 

 

 

..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...

COMPARATIIE ON GRID vs HIBRID CU STOCARE

Tip producție orară și consumul de energie într-o gospodărie cu sistem fotovoltaic fără stocare a energiei:
În timpul nopții sistemul fotovoltaic nu produce energie electrică, astfel încât energia necesară este obținută din rețeaua publică (?) In timpul zilei excesul de energie se pierde (?), deoarece cantitatea totală de energie electrică produsă nu poate fi consumat (?)

 

 

.

Tip producție orară și consumul de energie într-o gospodărie cu sistem fotovoltaic hibrid cu stocare a energiei:
In timpul zilei bateria este încărcată cu excesul de energie (!) În timpul nopții, o mare parte din energia necesară este obținută din baterie(!). Randamentul energetic fotovoltaic (2+4) este acum mult mai mare, deoarece energia achiziționată de la rețea este mult mai mica (!). În funcție de configurația bateriilor, pierderea de energie poate scădea la valori neglijabile.

Consumul zilnic de energie

În cazul în care bateria este descărcată înainte de răsăritul soarelui, energia este extrasă din retea.
La răsăritul soarelui, consumul se realizeaza din energia solară auto-generate.
Odată ce destulă energie solară a fost produsă pentru uz intern, Invertorul Hibrid începe încărcarea bateriilor simultan.
În cazul în care norii blocheaza soarele și nu mai există destulă energie solară pentru consumatorii din gospodarie, invertorul hibrid atrage imediat un plus de energie de la baterii.
Atunci când cerul este fara nori, bateriile sunt încărcate cu surplusul energiei solare
De îndată ce bateria este complet încărcată, energia solară suplimentară prin programarea invertorului hibrid (obtional) ,este injectata în rețea și câștigi bani.
Atunci când soarele apune, invertorul hibrid alimentează consumatorii din casa cu energie stocată de la baterie.

You may also like...