kiturii panouri fotovoltaice autoconsum

kiturii panouri fotovoltaice autoconsum, Kituri fotovoltaice hibrid

Kituri panouri fotovoltaice autoconsum oferă clienților noștri posibilitatea de a deveni independenti fata de companiile energetice din Romania. Există mai multe motive pentru a alege acest tip de sisteme fotovoltaice
1. Situația actuală a consumului de energie
Criza energiei - țările din Orientul Mijlociu, Asia , cum ar fi Arabia Saudită sau Rusia controlează mari cantități de petrol din întreaga lume. În cazul în care aceste țări au probleme cu Romania, în viitor, Romania ar putea intra într-o criză energetică. Pentru a combate acest lucru solutia posibila este  generarea propriei energii regenerabile pentru a deveni independent,fara griji cu privire la viitorul utilizarii energiei
Poluarea mediului - Înlocuiți industria chimică cu surse de producere a energiei regenerabile. Industria de combustibili fosili cauzează încălzirea globală datorită cantității crescute de dioxid de carbon în atmosferă. Consecințele posibile includ topirea calotelor polare; o creștere a nivelului mării; și creșteri ale nivelului precipitațiilor și evenimente meteorologice severe  cum ar fi uragane, tornade, valuri de căldură, inundații și seceta. Din ce în ce mai durabile și perfprmante unul dintre sistemelenoastre fotovoltaice hibrid poate ajuta la reducerea efectului încălzirii globale lente pe pământ.
Efect de seră – reducerea zonelor cu ghețari polari,  invelisul de gheață polară, se topește cu viteza alarmantă-9% in 10 ani. Grosimea gheții arctice a scăzut la 40% începând cu anii 1960. Acest lucru se datorează nivelului ridicat de dioxid de carbon eliberat din surse de energie conventionala cum ar fi arderea petrolului. Dacă deveniți independenti cu kituri panouri fotovoltaice autoconsum cu stocare in baterii , puteți reduce această scădere din zona ghețarilor polari.

2. Imperfecțiunea sistemelor fotovoltaice on grid traditionale
Fara pana de curent - kiturile fotovoltaice hibrid cu stocare , sunt capabile să genereze și să stocheze energia pentru a fi utilizeta chiar si atunci când curentul din retea este oprit. Acest lucru este perfect pentru afaceri, care au nevoie de alimentare constantă cu energie electrică.
Excesul de energie meutilizat- Cu kituri panouri fotovoltaice autoconsum cu stocare in baterii, puteți stoca excesul de energia produsa de sistemul solar in baterii. Această energie poate fi utilizata mai tarziu, atunci când panourile solare. nu produc energie, de exemplu, în timpul nopții. Acest lucru înseamnă că nici un watt din energia generată nu este irosit și trimis înapoi la rețea.

KITURI FOTOVOLTAICE HIBRID CU STOCARE 600w – 3000w

KITURI FOTOVOLTAICE HIBRID FARA STOCARE 3-20KW