Pamouri fotovoltaice folie-sticla monocristaline SOLARWATT

Pamouri fotovoltaice policristaline

Pamouri fotovoltaice policristaline de la SOLARWATT se disting orin durabilitatea lor extremă și greutatea redusă. Acest lucru este posibil prin utilizarea unui strat de sticlă subțire de 2 mm.

In afară de aceasta,, pamouri fotovoltaice policristaline au cel mai mare randament si fiabilitate – asigurate prin garantia produsulului și a performanței de 30 de ani precum și de asigurarea la toate riscurile SOLARWATT FullCoverage, care este gratuită timp de 5 ani.

Nicaieri nu puteți găsi acesta excepționala combinații de avantaje pentru pamouri fotovoltaice policristaline:

• randament considerabil mai mare

• durata de utilizare mare

• cea mai mare fiabilitate sirandamennt

• robustețe maximă

• garanție de 30 de ani

 

Pamouri fotovoltaice policristaline SolarWatt Vision imbina astfel cea mai bună calitate cu cea mai mare eficiență a costurilor.

Tehnologia sticla sticla pentru pamouri fotovoltaice policristaline SolarWatt

Avantajul principak al modulelor Vision este dat de proprietățile materialelor în sine: sticla nu imbatraneste. Prin urmare, pamouri fotovoltaice policristaline sticlă sticlă vor dura mai multe generații fără dificultati. Stratul exterior de sticlă previne penetrarea umezelii sau a oxigenului. În plus, celulele sunt protejate de sare, amoniac și furtuni de nisip.

Nu e de mirare atunci ca celulele PERC moderne dar sensibile de înaltă performanță sunt utilizabile pe termen lung numai în interiorul modulelor sticlei sticla.

Pentru pamouri fotovoltaice policristaline SolarWatt sticla sticla folosirea celor doua straturi de sticla, pe partea superioară și inferioară garantează protectia optimă a celuleor,se împiedică fracturarea celulelor și punctele fierbinți.

Sticla confera panourilor fotovoltaice o rezistență enormă la condițiile extreme de mediu.

De altfel: panourile fotovoltaice policristaline SOLARWATT sticlă sticlă sunt până acum singurele care au trecut cu succes "Testul de grindină mare" cu dimensiune de 45 mmbazat pe IEC61215.

CELE MAI IMPORTANTE AVANTAJE.:O EFICIENTA PANA ACUM NEATINSA .

*Pentru panouri fotovoltaice policristaline SOLARWATT grosimea stratului de sticla rezistenta termic este de 2mm pe ambe;e parti Aceasta înseamnă că mai multă lumină poate pătrunde - beneficiul tău: randament mai mare.

*Un alt avantaj al stratului subtire de sticla frontala este răcirea mai bună. De aceea celulele solare produc mai multă energie la temperaturi mai scăzute, acest efect, de asemenea, se genereaza randamente mai mari.

*Prin utilizarea specifică a sticlei cu finisare anti-orbire, randamentul crește – suplimentar cu până la 4,5% suplimentar.